Pohjustus

Posted: 08/11/2010 in Taustatieto

Alkuperäinen ideointi siis kuuluu jollekulle anonyymille herrasmiehelle lauta.net:n puolella. Tässä hänen skenaarionsa ja linkki kyseiseen lankaan, jotta kaikki ymmärtäisivät mistä on kyse.

http://www.lauta.net/x/res/295.html

19.9.2010 klo 22:08
Selaat lautaa tavanomaiseen tapaasi. Huomaat langan, jossa anonyymi kertoo juuri kuulleensa uutisissa kerrottavan jostakin Pohjois-Koreassa sattuneesta ydinonnettomuudesta. Kuljetettavana ollut ydinkärki räjähti lähellä kiinan rajaa ja Chasǒngin kaupunkia.

3.10.2010
Media tulvii uutisia Japanin, Koreoiden, Kiinan koillisosien ja itäisen Venäjän kärsimistä vahingoista tapahtuneen räjähdyksen ja sen aiheuttaman laskeuman vuoksi. Idästä on raportoitu useista levottomuuksista ja kahakoista.

5.10.2010
Tuoreimmat uutiset kertovat pohjoisen Kiinan ja Mongolian olevan täydessä kaaoksessa. Suuret joukot ihmisiä ovat käyneet toistensa ja viranomaisten kimppuun. Venäjä on sulkenut rajansa ja siirtänyt joukkoja kaakkoisrajoilleen.

11.10.2010
Selittämättömät levottomuudet ovat levinneet koko kaakkoiseen Aasiaan. Suuret alueet ovat täysin tavoittamattomissa ja ihmiset pakenevat verilöylyjä kohti länttä. Maailman talous on täysin sekaisin. Monet maat asettavat vientikieltoja.

20.10.2010 (Tässä vaiheessa luultavimmin alat varustautumaan)
Levottomuudet ovat jo saapuneet Uralin läntiselle puolelle ja eteläiseen Eurooppaan sekä Alaskaan. Eurooppa on jo pelon vallassa. Ihmiset hamstraavat elintarvikkeita. Tutkijat epäilevät levottomuuksien johtuvan viruksesta, joka tarttuu ilmeisesti limakalvojen kautta. Viruksen leviäminen myös ilmassa on mahdollista.

22.10.2010
Uutiset alkavat olla vähissä. Maailma hiljenee pikkuhiljaa. Levottomuudet ovat levinneet Suomeen ainakin Imatralle.

24.10.2010
Sähköt ovat poikki koko maassa. Vettä ei tule. Viimeiset uutiset kertoivat levottomuuksista ympäri Suomea. Pohjois-Amerikka alkaa myös olla kaaoksessa.

Kertokaa omia tarinoitanne tämän tiimoilta ja täyttäkää kuvan kaavake vain tavaroilla, jotka löytyvät kotoasi tai voisit ostaa tavaratalosta sillä käteismäärällä joka nyt on kotonasi, kun tuotteen hinta kolminkertaistetaan.

kommenttia
  1. Joel Latto sanoo:

    Ainakin Imatralle 😀

Jätä kommentti