Uudelle lukijalle

Posted: 13/01/2020 in Toimitus

Tervetuloa suomalaisen zombikirjallisuuden verkkojärkäleen, Z-Day Finlandin pariin!

Jos olet täällä ensimmäistä kertaa, siisti juttu! Edessäsi on blogimuotoinen, hieman päälle sadan yksittäisen päivityksen mittainen, about tuhatsivuinen jatkokertomus alkutalvesta 2010, jolloin maailmanlaatuinen epidemia valui maailman ylitse. Kuulostaako perin tutulta ja kalutulta aiheelta? No ei se mitään, sillä tällä kertaa härväys keskittyy peräpohjolan armottomaan talveen, jossa syödyksi tuleminen on vain yksi uhka kylmän, nälän ja fennomaanisen ärtymyksen keskellä! Ja mikä parasta, koko setti on luettavana ihan kaikille ilman mitään maksuja tai muitakaan pelleilyjä.

Pieni disclaimer – tekstiä on tullut osissa vuodesta 2010 saakka, jonka vuoksi se ei ole laadullisesti erityisen tasapaksu paketti. Tämä tarkoittaa myös oikolukemisen puutetta, jonka takia typoja tai muuta virheitä löytyy säännöllisesti. ”Sori siitä”, kuten sanonta kuuluu. Onneksi näistä typoista ei tarvitse maksaa mitään, koska koko paketti on wanhan internetin hengessä täysin julkinen ja ilmainen. Tätä tarinaa, näin 2016-henkisesti, saa jakaa eteenpäin kanavalla tai toisella, niin siitä vaan! Tätä on tehty rakkaudesta lajiin ja alunperin täysin kieli poskessa ”kun jengi pysyy hengissä”, kuten 2011 kommentoin.

Teksti on kääntymässä lähitulevaisuudessa myös ainakin e-kirjaksi, kunhan oikolukuprojekti ja uudelleenkirjoitus alkupään tekstien osalta saadaan valmiiksi. Aikataulu on toivon mukaan ennen 2020 puolta väliä. Entistä ehompi paketti tulee pitämään sisällä uudelleenkirjoitettua tekstiä varsinkin blogin alkupäästä, prologit ja epilogit, silmittömän päheen kuvituksen ainakin kanteen ja koko paketin helposti luettavassa e-kirjaformaatissa. Ai juku!

Navigointia helpottamaan teksti on jaettu yläpalkkiin eri viikoille.

Tarinan alkuun pääset myös tästä: https://falimu.wordpress.com/2010/11/08/z-day-finland-2/

Blogin päivityksiä, julkaisuprosessia jne. voi seurata myös Facebookissa: https://www.facebook.com/falimu1/

Synergiaehdotukset, muut utelut ja ihan vaan palautteen voi laittaa sähköpostitse: zdayfinland@gmail.com

 

Antoisia lukuhetkiä!

Jätä kommentti