Toisen viikon kooste

Posted: 10/01/2011 in Toimitus

Neljätoista ensimmäistä päivää (ja yötä) ovat takana sekä viidestoista valmistuu omaa verkkaista tahtiaan. Ryskettä tulee varmasti lisää, mutta sille on oma aikansa. Tapahtumien kulku tulee muuttumaan hyvinkin ratkaisevasti vuoden edetessä pidemmälle ja sään kylmetessä. Myös pienen lauman rooli tulee muuttumaan ratkaisevasti hyvinkin pian ja uhkakuvat muodostuvat hyvin erilaisiksi. Tästä kuitenkin lisää tarinan edetessä, Jyväskylä jää kuitenkin hetkeksi taka-alalle. Mutta paino sanalla hetkeksi.

Olen koonnut tarinassa esiintyviä hahmoja listaksi, jonka olisi tarkoitus selkeentää jatkuvasti esiin pomppaavien nenkilöiden suhteita toisiinsa ja antaa hieman käsitystä miltä he näyttävät. Minulla oli kunnianhimoinen ajatus kirjoittaa auki myös hieman henkilöiden taustoja, mutta sen taidan jättää itselleni, jotta tarinasta ei paljastuisi mitään ennalta. Kevyt selonteko aiheesta tulee ennemin tai myöhemmin – puhtaasti sen takia, koska kaikkiin hahmoihin ei ehdi perehtyä tässä vaiheessa. Ja trendi tulee myös olemaan nouseva, henkilöitä tulee lisää, sekä niistä osan rooli jää vähäisemmiksi.

Toinen taustatieto, minkä yritän avata tarinan kautta, on tartunnan luonne. Varoituksena voin paljastaa etten ole biologi tai lääkäri, mutta saan onneksi suhteellisen hyvää konsultointia aiheeseen liittyen. Yritys kirjoittaa realistiselta maistuvasta zombie-infektiosta on kuitenkin helvetin vaikeaa, joten tarkoitus ei olekaan keksiä aidsia uudelleen.

Palautetta otetaan yhä vastaan ja sitä on mukava saada. On miellyttävää huomata miten moni odottaa tekstiä ja pyrin sitä omien resurssieni mukaan sylkemään. Heittänen myöhemmin sähköpostin, mitä kautta saa antaa yksityisempää viestiä aiheeseen liittyen, mutta tässä vaiheessa pärjäämme tällä. Seuraava pätkä luultavasti huomenissa – rattoisaa ja tervettä kaamosaikaa kaikille!

kommenttia
  1. Axx sanoo:

    innolla ootetaan huomista 😀

  2. Nimetön sanoo:

    Aaaarghh, olen tatti märkänä hakannut refreshiä etusivulla jo kaksi päivää uutta tekstiä odottaen, mutta tämäkin kelpaa jos kirjoittajalla on vielä paljon annettavaa!
    Kiitos ja kiitos, lisää tekstiä.
    Missä on ’Donate’ nappi?

  3. Mr.Hardy sanoo:

    En tiedä oliko se vain sattumaa sinulta, vai sijoititko tarkoituksella tartunnan lähtömaaksi saman paikan kuin Max Brooks omassa kirjassaan WorldWarZ:ssä?
    Muuten ei ollenkaan risuja, jatka samanlailla – tahtia voi tottakai aina kiristää ;D mutta ei laadun kustanuksella..

  4. T2, JI sanoo:

    Jos jossain välissä aiot vääntää tätä minkään/jonkinlaiseksi painotuotteeksi, ilmoittaudun olevani käytettävissä taittohommiin (ihan virallisilla työvälineillä) ja oikolukijaksi.

  5. Gonakuriiri sanoo:

    Aivan mahtavaa! Täällä tulee käytyä ainakin kerran päivässä tarkastamassa onko tullut uutta tarinaa, niin loistosettiä että!

  6. Linky sanoo:

    Näin vanhan liiton zombiefanina (ja Jyväskyläläisenä) en voi sanoa muuta, kuin että erittäin loistavaa tekstiä ja kerrontaa. Jos omat verbaaliset taitoni olisivat murto-osankaan vertaa noin loistavat, niin käyttäisin ne nyt kehuakseni tätä erinäisillä adjektiiveilla. Mutta kun eivät ole, niin joudun vain toteamaan, että miljoonat kiitokset tähänastisista ja lisää odotellessa.

  7. Odottelija sanoo:

    ”Seuraava pätkä luultavasti huomenissa”

    joopa joo

  8. Mr. Peace sanoo:

    Odottelijalle:
    ”Seuraava pätkä LUULTAVASTI huomenissa” eli odotellaan kiltisti seuraavaa osaa ja annetaan kirjoittajalle rauha, ettei tule turhaan hätiköityä, vaan yhtä hyvää materiaalia kuin tähänkin asti. Kuitenkin ilmaiseksi saadaan nauttia tästäkin lukemisesta.

    Kiitos kirjoittajalla aivan fantastisesta tarinasta, äläkä hätiköi, vaan kirjoita aivan rauhassa jotta taso säilyy. Kyllä meillä lukijoilla on aikaa odottaa…

  9. rdnmguy sanoo:

    Zombie Survival Guide… Siinä tietysti sanotaan, että zombiet jäätyy pakkasella eli voi tulla pari tylsää kuukautta jos siitä ottaa zombien ’biologiset säännöt’. Ei vissiin kyl tarina seuraa ainakaan Romeron ’zombie-lakeja’ kun niissähän ihmiset muuttuvat zombeiksi kuollessaan, purtiin tai ei. Purema vaan tappaa nopeemmin (jotain tulehduksii tjsp.) ja kun se katossa roikkuva jéfe ei ollu palannu.
    BTW. aivan loistavaa tekstiä ja innolla odotan jatkoa.

  10. Ano sanoo:

    Olenko ainoa, joka odottaa innolla että joku pääsee duunailemaan Veeraa?

  11. wews sanoo:

    Oisha se kiva jos joku sitä Veeraa tuikkais mut se näyttää jääneen vähän tollaseks sivuhahmoks, joka vaa nyt sattuu roikkumaa mukana.

  12. Nimetön sanoo:

    No Veerahan loppujen lopuksi on nainen, joten varmaan siitäkin syystä lähinnä ”sattuu roikkumaan mukana” 😉 ei, kyllä joku sitä tuikkaa, ennemmin tai myöhemmin ja puttonen on liian panomies siihen.

    Milloin seuraavaa tiedossa?

  13. jay sanoo:

    nyt on kyllä varmaan pisin väli tarinalla edelliseen. Toivottavasti kohta lisää.

  14. kari sanoo:

    Huhhuh, kamalat vieroitusoireet on kyllä nyt! Toivottavasti illalla olisi uutta tarinaa.

  15. Axx sanoo:

    nyt rupee jo pikkuhiljaa varmaan jokaisella hiipimää pieni pettymys mielee, saanu odotella jo liian kauan. muuten jaksais odotella, mutta tekstiä lupailtiin jo alkuviikolle

  16. lokkilauri sanoo:

    Noh, aina välillä sattuu viivytyksiä. Minkäs sille teet.. Toivottavasti tulee sit isompi satsi tai monta osaa kerralla. Nyt pakko napata pari kaljaa, ei pysty oottamaa

  17. Make sanoo:

    Antakaa kirjottajalle rauha. Kuitenkin jo aikaisemmin on hän todennut että käy päivätöissä. Joten odotellaan hyvää rauhassa eikä hilluta.

  18. wasda sanoo:

    Laatu ennen nopeutta

  19. Freeman sanoo:

    Quality over quantity.

  20. Pahasetä sanoo:

    Mitäs jos kirjoittajasta on tullut yks nilkuttajista ja järsii nyt kotikulmillaan vaahto suusta lentäen jotain naapurinmummun nilkkaa? Mutta tosiaan isot kiitokset hyvästä tekstistä ja odotellaan innolla jatkoa…. (oli kuumottava iltavuoroviikko yksin töissä)

  21. Nimetön sanoo:

    MOAR!!!! PLX

  22. anomuumi sanoo:

    Hahah nukuin pommiin, kun luin melkein kaikki yks yö 🙂

  23. Ihajepa sanoo:

    Viiidestoista yö, taas saapuu painajaisineen ja kaikki paitsi zombie-tarina on turhaa

  24. Nimetön sanoo:

    nyt on ollu väliä aika kauan…ja uuttakin luvattiin alkuviikosta. toivottavasti nyt kuitenkin koht tulisi lisää kun on vieroitusoireita aika paljon :p

  25. Pena sanoo:

    Mitä helvetin väliä sillä on vaikka seuraava päivitys tulisi kuukauden päästä.

    Tarinaa tulee, kun kirjoittaja jaksaa sitä tehdä.
    Mun mielestä aivan turha yrittää hoputtaa ja nillittää.

    Kirjoittajalle: Keep up the good work. Seuraan jatkossakin aktiivisesti. Tämä on ollut parasta luettavaa pitkään aikaan!

  26. Nimetön sanoo:

    Mitä helvetin väliä sillä on vaikka seuraava päivitys tulisi kuukauden päästä.

    Onhan sillä merkitystä. Muuten unohtuu jo edelliset tapahtumat.
    Voisi siis pitää vuoden taukoa tämän seuraamisessa ja lueskella sitten omaan tahtiin.

    • anomuumi sanoo:

      No jos falimulla on vaikka netti poikki, koira kuollu, pakko tehä ylitöitä yms. Odotellaan vaan rauhassa!!

Jätä kommentti