Kahdeksannen viikon kooste

Posted: 20/09/2019 in Toimitus

Morjensta pöytään koko köörille. Taas mennään ja tällä kertaa katse kolmessa tonnissa enemmän kuin kertaakaan kuluneen viiden vuoden aikana!

Tähän väliin suuri kiitos sille uskolliselle lukijakunnalle, joka on kärsivällisesti jaksanut odottaa tämän tarinan päätöstä pitkän tauon aikana. Ja tietty tervetuloa uusille lukijoille. Elämä heittelee ihmistä, ja oma kirjoitusinto ja -mahdollisuudet muuttuivat hyvin rankasti, jonka jälkeen kirjoittamiseen oli haastava palata takaisin. Pahoittelut myös kärsimättömämmille, mutta onneksi tätä hommaa ei tehdä tulosvastuulla tai muuten olisi tullut kenkään jo useampaan otteeseen, ”hehheh”.

Kuten mainittu, tarkoituksena on viedä tarina loppuun vuoden loppuun mennessä. Tämän jälkeen kaikki on tietty mahdollista, mutta kehottaisin (yllättäen) varovaisuuteen liian suurten odotusten kanssa. Blogia saa yhä jakaa eri kanavilla tuttuun tapaan, ja meikälle voi vinkata mahdollisista synergiajutuista. Muutama lukija on myös väläytellyt mahdollisuuksia kääntää blogi e-kirjan muotoon helpottamaan lukemista, joka pidetään ehdottomasti mielessä, mutta vasta kun paketti on saatu loppuun.

Ajan hengessä päivittelen myös Facebookin puolelle kun uutta matskua tulee. Linkki tässä: https://www.facebook.com/falimu1

Ja sitähän tulee. Seuraavan kerran tänä iltapäivänä, mutta toimistoaikojen ulkopuolella ettei kenekään kiusaus käy liian suureksi kesken lisäarvon tuottamisen.

 

kommenttia
  1. Nimetön sanoo:

    Upeaa että jaksoit jatkaa kirjoittamista, hienoa työtä!

  2. Gee sanoo:

    Tervetuloa takaisin!

Jätä kommentti