Uusi blogi ja jatkotarina julkaistu – Harvan turva!

Posted: 29/07/2022 in Toimitus

Terve kaikille pitkästä aikaa! Iloisia uutisia kaikille, sillä alkuperäinen Z-Day Finland on saanut spinoffin, joka kulkee työnimellä Harvan turva!

Olen kirjoittanut tässä parin vuoden aikana jatko-osaa valmiiksi, joka tultaisiin julkaisemaan perinteisemmässä kirjamuodossa (katsotaan milloin se saadaan julkaisukuntoon, joko toimittajan kautta tai omakustanteena). Tästä huolimatta kirjoittaessa runosuoni alkaa sykkiä ja tästä syntyi ajatus hieman toiseen miljööseen, mutta Z-Day Finlandin tuttuun maailmaan sijoittuvasta jatkotarinasta. Vaikka tapahtuma-aika on tuttu ja turvallinen vaihtoehtoinen loppuvuosi 2010, paikan ja kerrontatavan muutos toivon mukaan uppoavat hyä vanhoihinkin lukijoihin! Vanhaan tapaan, myös uusi blogi on julkisesti ja ilmaiseksi näkyvillä ja noudattaa turvallista harvahkoa ja epäsäännöllistä julkaisutahtia.

Uutta jatkotarinaa saa myös jakaa ja mielellään kommentoida vanhaan tuttuun tapaan. Päivityksistä ilmoitetaan Facebookin puolella, mutta katsotaan jos saisin rykäistyä tulille myös jonkun muun alustan, jonka kautta sen seuraaminen olisi helpompaa. Ehdotuksia otetaan vastaan ja antoisia lukuhetkiä yksin kullekin 8)

Uutta blogia pääset lukemaan täältä: https://zdayfinland.wixsite.com/harvan-turva

kommenttia
  1. Nimetön sanoo:

    Noh, tulihan tätä seurattua vuosia, petyttä kun tarina jäätyi vuosiksi ja sitten yllätyttyä kun se eteni vuosien tauon verran loppuun. Kaipa se pitää e-kirja ostaa.

    Ebin spurdospärdö sprölööö jne. kuten wanhaa lurkkaajaa kuuluu tervehtiä.

Jätä kommentti