Kolmannen viikon kooste

Posted: 12/04/2011 in Toimitus

Kolmas viikko on päättynyt huomattavasti seesteisempiin ja vakaampiin tunnelmiin kuin kaksi edellistä. Meno ei tosin jäädy vieläkään, vaikka talvi käy kylmemmäksi.

Olen kaavaillut paria pientä uudistusta, jotka eivät kumpikaan koske varsinaista päätarinaa. Ensimmäisenä on useamman henkilön ehdottama lahjoitusnappi, jonka kasaamisessa olen kuitenkin ollut harvinaisen laiska. Vaikka halusin tehdä tätä täysin riippumattomasti, olisi typerä kieltäytyä hyväntekeväisyydestä, varsinkin nykyisessä varallisuustilanteessa. Lahjoituksia ei ole pakko antaa, eivätkä ne tule nopeuttamaan millään tapaa tekstin julkaisua, sorgen. Mutta joo, ei se nappi tuohon ihan heti ilmesty.

Lisäksi ajattelin kysyä toiveita mahdollisen sivutarinan suhteen. Minulla on mielessäni hieman hektisempi ja massiivisempi paketti, joka sijoittuu Helsinkiin. Se ei tule olemaan yhtä pitkä kuin varsinainen tarina, mutta luonteeltaan selvästi erilainen. Mikäli joku pitää sitä paskana ideana, niin ilmoittakaa toki.
Uusi teksti puskee yhtä varmasti kuin aina ennenkin, eli huomenna tai myöhemmin. Jep.

kommenttia
  1. Nimetön sanoo:

    Toi sivutarina kuulostaa hyvältä, kirjottele ihmeessä. Mukava lueskella tätä tarinaa nii lisää vaa 😀

  2. Pake sanoo:

    Sivutarina otetaan innolla ja mielenkiinnolla vastaan jos meille semmoisen tarjoat.

  3. WhatPayne sanoo:

    Sellaista palautetta täytyy nyt antaa että sinä falimu et saa ollenkaan tarpeeksi kiitosta näistä teksteistä, luulisi että lukijoita on pätkien kommentoijiin verrattuna moninkertainen määrä, onhan tämä teksti kuiteskin senverta hyvää jälkeä.

    Ja kyllä, toiminnantäyteinen Helsinkikaaos olisi erittäin tervetullut minisarja nykyisen rinnalle!

  4. FailGuy sanoo:

    Sivutarina kuulostaa helvetin hienolta. Mutta, ainakin allekirjoittanut pelkää sen hidastavan päätarinan julkaisua, ja se ei kuulosta kovin hyvältä. =D mutta näin lukemisen ystävänä ja pienimuotoisena Falimun fanina haluan lisää tarinaa. Keep up the good work!

  5. STADI sanoo:

    JES STADIIn PErkele! Tätä olen odottanut! Kuulostaa helvetin hyvältä!

  6. ylik sanoo:

    Olen WhatPaynen kanssa samaa miieltä. Teet suorastaan helvetin hyvää tarinaa, jonka päivityksiä minä odottan jo enemmän kuin Aku Ankkaa. Jokainen päivitys on tuonut aina jotain uutta, eikä juoni ole missään vaiheessa jäänyt junnaamaan paikoilleen. Ainut mikä minua haittaa on puolustusvoimien kuvaaminen pahiksina (haittaa lähinnä oman ammatin takia 😉 )

    Sivutarina on hieno idea! Minua ainakin kiehtoisi kertomus, joka antaa hieman laajemman kuvan tilanteesta, kuin itse päätarina.

    Jokatapauksessa teet hienoa työtä ja olisi suorastaan väärin, jos et saisi mitään korvausta 🙂

  7. Ebunhuntteri sanoo:

    Ideata sivutarinaan. Jumissa helsingin alla metrossa tai loukussa lintsillä, kun z-dayn epidemia pureutuu kaikista pahiten.

  8. Make sanoo:

    WhatPayne sen jo tiivistikin. Kiitosta et saa tarpeeksi. Mutta tuo Helsingin skenaario kuulostaa todella hyvältä. Ehkä tiisaan, ehkä en, mutta epäilenpä että kaksi viimeisintä ryhmän jäsentä liittyvät tähän tarinaan melko keskeisesti? Sinänsä mielenkiintoinen vaihto-ehto.

    Keep on rocking Falimu.

  9. Tuuletin sanoo:

    Voisi olla myös varsin mielenkiintoinen idea vääntää foorum tähän kaveriks. Joku zombeihin liittyvää. Miksi ei myös tarinalle oma osionsa. Voisit saada ideoita ja myö saatas tietoa jaettua ja yleensäkin keskustella näist letkeistä veijareista nimeltä zombit.

  10. etusormi sanoo:

    Annan myös ääneni Helsingin(Tampere) osuudelle. Tärkein on, että tekstiä tulee. Olisihan se mukava lukea miten muualla on tartunnan alkuvaiheet ovat menneet. No eniveis aivan mahtavaa luettavaa ollut ja toivottavasti tulee olemaan.

  11. C92 sanoo:

    jees sivutarina voisi olla loistava lisä varsinaisen tarinan ohella 😀 ja muutenkin lisäosa toisi mukanaan tiettyä syvyyttä koska se kertoisi zombi-invaasion vaikutukset isossa kaupungissa vaikka jo jyväskylä sitä valaisi hieman 🙂 mutta tsemppiä Falimulle 😀 kirjoitat loistavaa tekstiä! 😀

  12. H3 sanoo:

    Ajattelin jos loppuu ideasi esim talveksi jos zombiet jäätyy yms yms… Voithan aina hypätä kuukausia eteenpäin kevääseen jolloin zombiet sulavat ja ovat kiukkuisia tai kun venäjän rajantakaa tulee uusi aalto. Voihan myös alkaa jengejä kasaantumaan ja bensasta tulla myyntitavaraa yms yms. myös voisivat vielä käymään siellä mökillä missä oli ne vanhat patut ja ne sai sen joukkojenkeräys tehtävän

    • WhatPayne sanoo:

      Toinen mahdollinen skippausidea sen sijaan että vihastuttaa lukijoita ns. pelkälle ”CopOut” hyppäykselle olisi tehdä skippaus jotenkin tarinan sisäisessä kaanonissa. Esim. pistää tarinaa kirjoittava päähenkilö (Huhta) jonkin onnettomuuden uhriksi ja näin selittää ohimenevät viikot tai kuukaudet siitä sattuneella kooma-tajuttomuudella josta sitten päähenkilö heräisi juuri sopivasti talven taittuessa kevääksi ja zombien sulaessa.

      Bonuksena tällainen ratkaisu toisi myös sellaisen ”rediscovery”-nollaus mahdollisuuden missä henkilöllä olisi edessä ongelma selvittää mitä ihmettä oikein tapahtui kun oli tajuttomana… Tyyliin, kaikki kadonneet, taistelun jälkiä joka puolella eikä mitään selvää tietoa minne kaikki ovat menneet. tms.

  13. Kiivi sanoo:

    Tänäänkö tulee uus? F5 F5 F5 F5 F5

  14. jepsmies sanoo:

    Joo stadi käy hyvin 🙂 Voin vaan kuvitella kuinka hyvin esim. Santahaminan varuskunta saataisiin eristettyä, koska ainoan sinne menevän tien katkaisee juuri ennen portteja nostosilta ! 🙂

  15. Keke5000 sanoo:

    Uskottavuus saattaa hieman kärsiä, jos zombit ”sulaa” hangen alta keväällä ja alkaa taas käyskennellä.. Mut Stadiin vaan spin-off!

  16. Jeppisjee sanoo:

    Vaikea kyllä kuvitella että hesalaiset selviytyisivät kun kaupunki on niin tiheään asuttu ja suuri verrattuna muihin suomen kaupunkeihin.. joten mites jos tuliskin lapin jätkä ”etelän lomalle” ja alkaa kummastella kun kaikki vastaantulijat yrittävät tehdä hieman liian läheistä tuttavuutta, sehän voisi lisäksi ratsastaa porolla:)

  17. Laatikkoinen sanoo:

    Jään odottamaan sivutarinaa innolla

  18. Liep sanoo:

    mites muuten räjähteet ja miinoitteet? niitä ei ole vielä taidettu käyttää zombeja vastaan. huhdalle suunnaksi pv:n sota-ajan varastot.

  19. falimu sanoo:

    Unohtui muuten mainita tässä, että allekirjoittaneen spotifyn käyttö loppuu vapun tienoilla. Eli jos joku haluaa tuota vanhaa soundtrackia tallentaa, niin tehkää se nyt. Kohta voi olla jo LIIAN MYÖHÄ :O

  20. fdddw sanoo:

    Muista, että Helsingissä on huomattavan kokoinen maanalainen tunnelisto kokoonsa nähden.

Jätä kommentti