Yhdeksännen viikon kooste

Posted: 22/11/2019 in Toimitus

Terve taas arvon lukijakunta ja ilon täyttämää perjantaita myös teille!

Z-day Finlandin uusi tuleminen on edennyt kohtuullista vauhtia, ja ainakin kirjoittajan omassa tavoitevauhdissa on pysytty! Taputtelen täällä itseäni selkään, mutta toivottavasti tämä on pitänyt myös teidät kiinni Huhdan Jaakon ja kumppaneiden liikkeissä. Tämä vauhti yritetään pitää, mutta edelliset blogaukset ovat venähtäneet mitassa, joka on puolestaan vaatinut enemmän kirjoitustyötä. Eli ”sori siitä” kuten aikamme suuret urheilija-poliitikot tapaavat todeta.

Seuraavaksi seuraa hieman haikeampia, mutta samalla myös mukavia uutisia useampi kappale:

Tämä on toiseksi viimeinen viikkopäivitys

Z-day Finland on jatkunut kohti lavean käsikirjoituksensa loppupuolta, ja valitettavasti tätä herkkua ei ole enää paljoa tarjolla. Kuten kaikki projektit ja teokset, myös tämä tulee loppumaan ajallaan. Pidän yllätysmomenttia yllä parhaani mukaan, mutta tarkemmat lukijat ovat jo huomanneet lopun ajan olevan aluillaan. Kehotan silti varautumaan, että vähiin käy ennen kuin loppuu.

Redditistä löytyy kirjoittajan AMA, elikkäs kysy-vastaa palsta!

Koska olen digitaalisuuden aallonharjalla (Strömman-hassuttelut sikseen), pistin tulille Redditin r/suomen puolelle myös AMA:n, eli Ask Me Anything, jossa vastailen kysymyksiin tutuilta ja tuntemattomilta. Vastailen kyssäreihin ja rupattelen muutoin vain parin päivän ajan, kuten kyseisellä alustalla on ilmeisesti tapana tehdä.
Redditin AMA:an pääsette täältä: https://www.reddit.com/r/Suomi/comments/e03gq2/olen_suomen_zombiblogauksen_uranuurtaja_ama/

Uusi navigointipalkki

Muutama lukija on toivonut parempaa tapaa navigoida päivityksestä toiseen, jonka johdosta blogin yläreunasta löytyy linkit jokaiselle viikolle! Tätä kautta kyseisiin postauksiin pääsee helpommin käsiksi, sillä muuten blogin selailu on ollut tarpeettoman työlästä. Eli käytännössä kaikki postaukset on jaettu viikkokohtaisesti, ja kursorin liikkeellä pääsette kivasti tarkastelemaan yksittäisiä päivityksiä. Ai että!

Sosiaalinen media / säpo

Ja vielä kertaalleen muistutus, että blogin päivityksistä ilmoittaminen ja muu härväys tapahtuu myös sosiaalisessa mediassa.
Facebook, jossa blogin päivityksiä mainostetaan myös RSS-syötteen ulkopuolella, löytyy täältä: https://www.facebook.com/falimu1/
Kirjoittajan tavoittaa sähköpostitse täältä: zdayfinland (at) gmail.com

Jätä kommentti