Ensimmäisen viikon kooste

Posted: 02/12/2010 in Toimitus

Ensimmäinen viikko alkaa kääntyä ehtoopuoleen ja olen yllättänyt miten paljon yhdellä jaetulla linkillä ihmiset ovat päiväkirjan löytäneet. Kiitos kaikille lukijoille palautteesta, se motivoi ja kannustaa tuottamaan tekstiä, vaikka ensisijaisesti tarinaa kirjoitankin lähinnä itselleni. On mukava tietää että ihmiset pitävät ja odottavat jatkoa tarinalle. Se kannustaa kirjoittamaan lisää ja viemään sitä eteenpäin, sekä suunnittelemaan rajumpia muutoksia.
On hauska nähdä että ihmiset ovat myös jakaneet tarinaa muillekin ja sitä saa tehdä myös jatkossa. Blogi taisi käydä jopa sadan luetuimman wordpressin blogin listalla, mikä on yllättävää siihen nähden ettei vastaavasta aiheesta ole suurempaa kysyntää.

Vaikka muutama henkilö ehdottaa kirjan kirjoittamista, niin empä taida ottaa sitä erityisen vakavana vaihtoehtona tällä taidolla ja kärsivällisyydellä. Tekstihän on täynnä kirjoitusvirheitä, mutta tarkoitus onkin lähinnä kertoa tarinaa. Minulla on yhä päivätyö (joka puitteissaan sallii pienet harrastukset) enkä pysty uhraamaan tähän niin paljoa aikaa että teksti olisi vakavasti julkaisukelpoista.
Tulee olemaan myös hetkiä että pystyn päivittämään tarinaa harvemmin. Eikä minulla onneksi ole mitään tulosvastuuta, joten paska homma. Palautetta saa ja pitää antaa, ihan vaan että tiedän missä itekin mennään.

Jatkossa tulee varmasti paljastumaan asioita niin henkilöiden taustasta, kuin hyvinkin ratkaisevia muutoksia juonen suhteen. Joku saattaa saada tartunnan, raajoja saatta irrota lisää, uusia henkilöitä liittyä seurueeseen, ehkä joku pääsee jopa panemaan Veeraa. Eli pitäkää munat kädessä ja esittäkää jopa toiveita. Vinkkinä voin antaa että Jyväskylää tunteville lukijoille voi tulla nannaa paikallistiedon johdosta.

Rattoisaa joulukuuta. Olisi myös apua jos joku linkittäisi meikäläiselle menneet säätiedot kuluneelta kuukaudelta, tarkoitus oli kuitenkin pysyä realistisessa tatsissa.

kommenttia
  1. anomuumi sanoo:

    kiitos sinulle, olet käsittämättömän hieno ihminen.

  2. Eimo sanoo:

    Kiitos on ollut ilo lukea tekstiäsi

  3. Nimetön sanoo:

    Näitä on kyllä aina ilo lukea. Kirjottele lisää vaan!

  4. Nimetön sanoo:

    ”Tekstihän on täynnä kirjoitusvirheitä”

    JOS joskus kirjotat sen kirjan nii tässä ilmottautuu yks vapaaehtonen oikolukemaan kirjan puhtaaksi 😀 Mutta helvetin hienoa tekstiä, ei voi muuta sanoa.

  5. iHME sanoo:

    Vaikka ei kirjaa tulisi niin on tämän blogin lukeminen mitämainiointa.
    Otin vapauden ja linkkasin tämän tuonne FinnSci:n foorumille.
    On tämä kuitenkin niin lähellä foorumilaisten mielenkiinnon kohteita.

    • Gäägää sanoo:

      Hei! En ole koskaan jaksanut FinnScin sivuille registeröityä, mutta uteliasuuttani kysyisin teiltä jäseniltä seuraavaa:

      Jos KVG-menetelmällä hakee: 28-Ni-59 – IAEA Nuclear Data Services

      Niin mitä nämä avautuvat sivut ovat? Ei oikein tuo enkku käänny jotta itte tajjuis:/

  6. Nimetön sanoo:

    Lisäälisäälisää!

  7. Lover sanoo:

    Olen myös muutamille kavereille ja ircissä linkannut tämän linkkiä, suurin osa sieläkin tykännyt aiheesta ja juonesta. Hyvä tietää että tarina tulee jatkumaan vielä pidempäänkin ja kääntyy taas vähän syvällisemmäksi, on ainakin jotain mitä odottaa taas lähipäivinä ^^

  8. ville kalliosta sanoo:

    http://freemeteo.com tarjoaa päivittäisen historian mm. Jyväskylän sääasemalta. Vähän joutuu klikkailemaan, suora linkitys ei toimi.

  9. Hei, aivan mahtavaa settiä. Olen tehnyt tässä töissä ja kavereiden kesken pientä käännytystyötä kun zombie faneja löytyy useampia. Pidän otteestasi tekstiin. Toivon, että jatkat tätä yhtä laadukkaana ja olet tietoinen itse siitä mihin suuntaan tarina on menossa. Olet pelastunut monen ihmisen tylsän päivän. Kiitos.

  10. niidel sanoo:

    Mitä kirjan kirjoittamiseen tulee, niin tässähän se syntyy. Et olisi ihan ensimmäinen, joka olisi kirjoittanut tarinan ensin blogimuodossa ja sitten muuttanut sen kirjaksi. Onhan noita kaikenmaailman freelance-kustannustoimittajia, ja kustantamoita on maa pullollaan. Tai sitten omakustanne jos napostelee. Mutta eipä silti, helvetin hyvää tekstiä. Varsinkin viimeisimmät käänteet tuovat jotain uutta sinällään paikalleen juuttuneeseen zombigenreen. Mahtavaa.

  11. Tuomo sanoo:

    Teksti on erittäin mainiota! Olen suuri zombigenren ystävä, ja Suomeen sijoittuva stoori lämmittää mieltä paljon.

    Tarinankuljetuksesi on tosi hyvää, ja asioita tapahtuu sopivissa annoksissa. Juonenkäänteetkin ovat mahtavia.

    Toivoisin päähahmoihin vähän lisää syvyyttä. Haluaisin nähdä syvemmälle päähenkilön ja Puttosen pään sisään. Ja naishahmot ovat aika latteita. Harmittaa, etteivät he oikein tee muuta kuin auttavat kantamaan tavaroita ja istuvat jossain nurkassa suojeltavina.

  12. Mahtavaa settiä, voisit tosin kertaalleen oikolukia nuo ennen postausta. Toisaalta taasen, nuo kirjoitusvirheet luovat autenttisemman päiväkirja tunnelman kuin kirjakieli, joten oman mielen mukaan.

    Muovipullosta et äänenvaimenninta saa, ja suuliekki kyllä sulattaa pehmeää muovia hyvinkin nopsaan, joten ne alussa käytetyt ”äänenvaimentimet” ovat mahdottomia ja vaarallisia vekottimia.

    Tämän meidän mystisen Everstin asema ei oikein vastaa omatun tiedon ja etuuksien määrää; hahmohan toki on fiktiivinen ja luova soveltaminen kaltaisellesi taiteilijalle suotakoon, mutta vastaavanlaisen henkilön löytäisit ainoastaan presidentin kansliasta (adjuntantin yms.) tai SUPO:n johtoportaasta. Vaikka SUPO toimiikin sisäasiainministeriön alaisuudessa, ei sen toiminnasta hirveästi siellä tiedetä.

    Kiitoksia silti kovasti lukuelämyksistä, toivottavasti lisää tulee pian
    T: Erään ministerin henkilökohtainen avustaja

  13. Meemimuumi sanoo:

    Tästähän ne Juoppiksetkin lähti! Ebin röllää kotimaisten kirjojen top10!

    Propsit myös nopeasta päivitystahdista! Ei tarvitse kuukausia aina odottaa yhtä päivää.

  14. Nimetön sanoo:

    Ois yks toive: Yritä saaha johonkin rakoon kirjoitettua jonkinlainen tapahtumapätkä Kuopiosta 😀

  15. Oulunyymi sanoo:

    Heih, yksi asia täysin unohtui mainita, nimittäin toive!:

    Milloin parivaljakkomme pääsee niinkin pohjoiseen, että voisit oulussa tehdä visiitin? Nistien ja mamujen paratiisi pitäisi omansa varmasti zombieakopalypseä vastaan, jonkinlaisena Fallout 3:sta tutun ”The Pit”:in kaltaisena, kaoottisena jengipesänä! *toiveenkiilto koirapentusilmissään*

  16. univammane sanoo:

    löysin tän sivun, lukasin kaikki putkeen ja nauroin! kiitos tästä, hyvää settiä!

  17. Pena sanoo:

    Erittäin hienoa settiä. Pienet kirjoitusvirheet täysin toissijaisia.

    Jatka samaan malliin, täällä yksi joka lukee jatkossakin erittäin suurella mielenkiinnolla!

    Kiitos 🙂

  18. Nimetön sanoo:

    Toiveisiin lisättänen että Kuusamossakin saa käydä!

  19. Pahavaatt sanoo:

    Panokohtaus pub vakiopaineen baaritiskillä! Sellainen jooko! 😀

    Mutta. Alussa olin vähän skeptinen mutta tämähän on ihan perkeleen hyvä. Pikkuisen on kirjoitusvirheitä ja epätarkkuuksia, mutta ei ne ole niin vakavia tässä muodossa. Lykkyä pyttyyn! Esa arvostaa. Haleja!

  20. Nymhi sanoo:

    Painoa lähti noin 5 kiloa lauetessani niin kovaa, kun insignia saapui haminaan<3

  21. C92 sanoo:

    loistavaa tekstiä:D

  22. zombiefan90 sanoo:

    En oo lukenu mitään kirjoja yms varmaan 10v mutta tää sun tarinas on kyl ylitse muiden! kts sulle tästä! 😀

Jätä kommentti